top of page

ANNA INGINMAA

Anna Inginmaa on artisti, laulaja ja tanssija, jonka intensiivinen tulkinta ja tummanpuhuva ääni kuljettavat musiikilliseen maailmaan, jonka mittakaava ulottuu tarkkanäköisestä pohdiskelusta laajankin kankaan vaivattomasti täyttävään melodraamaan.

Röyhkä/Inginmaa/Hypnomen -kokoonpanosta tunnettu artisti työstää tällä hetkellä sooloalbumiaan, jonka ensimmäinen single "Painavaa" julkaistaan 20.4. Albumi sisältää myös Inginmaan säveltämiä ja sanoittamia kappaleita.

Inginmaa tarjoaa persoonallisten kappaleidensa sekä tulkintansa kautta mieleenpainuvia välähdyksiä itsestään. Teemoihin lukeutuvat juurettomuus, läheisyyden jännitteet ja kussakin ihmisessä pinnan alla kytevät kätketyt maailmat.

UUSI SINGLE "PAINAVAA"

ULKONA 20.4.2018!

Anna Inginmaan uusi single "Painavaa" on kohtalokas herkkä popkappale rikkinäisestä ihmisyydestä ja kykenemättömyydestä tasapainoiseen parisuhteeseen.

Kappaleen on säveltänyt Seppo Kantonen, sanoittanut Timo Kiiskinen

ja  tuottanut Mamba Assefa.

 Painavaa-kappaleen musiikkivideon taiteellinen sisältö on kokonaan Inginmaan suunnittelema ja sen kuvauksesta ja ohjauksesta on vastannut valokuvaaja Rikhard Larvanto. Video on elokuvallinen kertomus, jossa tummanpuhuva melankolinen tunnelma yhdistyy urbaaniin kevätmaisemaan.

ANNA INGINMAA

Painavaa

2018

RÖYHKÄ/INGINMAA/HYPNOMEN

Paha poika

2016

Anna Inginmaa

keikkamyynti: inginmaa.booking@gmail.com

PR & media: heta.hyttinen@me.com

FACEBOOK

INSTAGRAM

Kotisivun kuvat: Rikhard Larvanto

Korut: Musta Höyhen

MUAH: Nelly Widlund

bottom of page